FIlMI TE SHOH NE SY NGA AKTORET SHQIPTARE < Albanian cinematography :: VideoQendra.com
English / Shqip    
FIlMI TE SHOH NE SY NGA AKTORET SHQIPTARE
nardidemo1
22-03-2012 10:11
Të shoh në sy" film artistik televiziv i realizuar nga RTSh në vitin 1986.Skenari Nasi Lera.Regjisor Mevlan Shanaj (Artist i merituar).Kompozitor Aleksandër Lalo. Operator Pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.
Interpretojnë:
Arben Imami,Elvira Diamanti,Sotiraq Bratko,Birçe Hasko,Stavri Shkurti (Artist i merituar),Agim Shuke,Karafil Shena, Aurela Hyseni,Gëzim Rudi si dhe M. Luca, P.Panajoti, Sh.Bërdëllima, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj
Comments
 
 
Follow us @ Twitter    Follow us @ Facebook

© 2007-2019 Videoqendra.com
We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only