Chic Plus 31 Korrik 2011 - Vizion Plus - Culture < Chic Plus :: VideoQendra.com
English / Shqip    
Chic Plus 31 Korrik 2011 - Vizion Plus - Culture
vizionplusalbania
01-08-2011 10:51
Nje program qe synon ti drejtohet nje target grupi teleshikuesish te apasionuar pas artit, te interesuarve direkte ne ngjarjet kulturore shqiptare, por edhe informativ per te gjithe, profesioniste apo amatore.
Ky show do te perpiqet te nderthure forma te ndryshme te artit, perfshire artet vizuale, muzike, arkitekture, design, literature dhe mode.
Realizuar dhe drejtuar nga Fjodora Fjora, CHIC do te jete nje format televiziv I fokusuar kryesisht mbi historipersonale, performance dhe opinione qe jane te lidhur me fusha kryesore te artit si muzike, kinema, teater, botime te reja etj.
Me CHIC synojme ti japim publikut nje menyre te re per te perjetuar artin dhe kulturen, duke kerkuar dhe prezantuar bashkohoren ne menyre argetuese me nje kendveshtrim krejtesisht origjinal ne Kulture, Art dhe Literature ne vend e me gjere.

A program that aims to address a target group of passionate art teleshikuesish, direct stakeholders in the Albanian cultural events, but also informative for all, professional or amateur.
This show will try to combine different art forms, including visual arts, music, architecture, design, literature and fashion.
Performed and directed by Fyodor Fjora, Chica will be a television format I focused mainly on historipersonale, performance and opinions that are associated with major art fields as music, cinema, theater, new publications etc..
With Chic aim to give the public a new way to experience art and culture, looking and so funny bashkohoren presented with a totally original approach in Culture, Art and Literature in the country and beyond
Comments
 
 
Follow us @ Twitter    Follow us @ Facebook

© 2007-2019 Videoqendra.com
We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only