Skenderbeu Filmi i plote Shqip (1953) < Albanian cinematography :: VideoQendra.com
English / Shqip    
Skenderbeu Filmi i plote Shqip (1953)
luajshqip1
16-02-2012 06:23
Skënderbeu (film) është një film historik mbi jetën e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Gjergj Kastioti bashkon princërit shqiptarë duke u martuar me Donikën dhe duke organizuar Lidhjen e Lezhës, por përballet edhe me tradhtinë e Hamzait, nipit të tij. Filmi ka skena masive të betejave historike dhe rrethimit të Krujës. Është filmi i parë artistik, frut i bashkëpunimit shqiptaro-sovjetik. Na ndiqni n
Comments
 
 
Follow us @ Twitter    Follow us @ Facebook

© 2007-2019 Videoqendra.com
We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only