Gjeniu i vogel 6 - Artemisa dhe Aldo - Stay (nata 14) < Gjeniu i vogël :: VideoQendra.com
English / Shqip    
Gjeniu i vogel 6 - Artemisa dhe Aldo - Stay (nata 14)
televizioniklan
27-01-2015 02:10
Facebook: /tvklan Edicioni i 6 - Format tv talent-show LIVE nga Teatri I RTVKLAN ne KLANHD. Nje program nga Pandi Laco, Adi Hila & Bledar Laco, nen prezantimin e Klea
Comments
 
 
Follow us @ Twitter    Follow us @ Facebook

© 2007-2019 Videoqendra.com
We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only