Chic Plus - 20 Nentor 2011 - Vizion Plus - Art Kulture < Chic Plus :: VideoQendra.com
English / Shqip    
Chic Plus - 20 Nentor 2011 - Vizion Plus - Art Kulture
vizionplusalbania
21-11-2011 12:01
Nje program qe synon ti drejtohet nje target grupi teleshikuesish te apasionuar pas artit, te interesuarve direkte ne ngjarjet kulturore shqiptare, por edhe informativ per te gjithe, profesioniste apo amatore.

Ky show do te perpiqet te nderthure forma te ndryshme te artit, perfshire artet vizuale, muzike, arkitekture, design, literature dhe mode.
Realizuar dhe drejtuar nga Fjodora Fjora, CHIC do te jete nje format televiziv I fokusuar kryesisht mbi historipersonale, performance dhe opinione qe jane te lidhur me fusha kryesore te artit si muzike, kinema, teater, botime te reja etj.

Me CHIC synojme ti japim publikut nje menyre te re per te perjetuar artin dhe kulturen, duke kerkuar dhe prezantuar bashkohoren ne menyre argetuese me nje kendveshtrim krejtesisht origjinal ne Kulture, Art dhe Literature ne vend e me gjere
Comments
 
 
Follow us @ Twitter    Follow us @ Facebook

© 2007-2019 Videoqendra.com
We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only