VideoQendra.com
English / Shqip
Search
All videos / Music Videos / Humor / Movies / Documentary / Religious / Compilation / Other
Movies > Skanderbeg - The Warrior King

Published: 17.08.2010
Listened: 4093 times, Downloaded: 233 times, Commented: 14 times, Voted: 6 times
More information: Shumë kohë më parë, mes qytetërimeve ndërluftues të Lindjes dhe Perëndimit, tej, në horizontin e lindjes kishte nisur të shquhej ëndrra e perandorisë universale, sepse ishte ngjallur shtëpia osmane... Perandoria Otomane gëlltiste pa mëshirë popuj dhe kombe. Një luftëtar do të lindte dhe, një popull i etur për liri do të thyente zinxhirët e skllavërisë e do të sakrifikonte gjithηka për lirinë.I rrëmbyer prej familjes dhe atdheut të tij, një princ i ri qe marrë zvarrë drejt oborrit të gjysmëhënës. I rritur në pallatin e Sulltanit dhe i destinuar të ishtë komandanti më i shkëlqyer i kohës së tij. Duke e detyruar të heqë dorë prej emrit të tij katolik dhe të pranojë Islamin, Sulltan Murati i 2-të do t’i vinte atij emrin prej të cilit bota do ta njihte përgjithnjë, Skënderbe! Ky emër do të mbillte tmerr tek armiqtë e tij dhe do t’i ngjallte shpresën një bote në prag të harresës. Në një moment vendimtar, një vendim po aq ventimtar! Skënderbeu dhe luftëtarët e tij besnikë, kthehen në atdheun e tyre dhe besimi në Krisht, duke bashkuar princat shqiptarë kundër kolosit otoman. Skënderbeu dhe populli i tij vuajtën ndjenjën e tyre, të braktisur, të tradhëtuar, të vrarë e të skllavëruar për mëse ηerek shekulli. Duke luftuar në vendin e tyre, deri në shkatërrim, rezistenca shqiptare shpëtoi Qytetërimin Perëndimor nga Pushtimi Otoman. E shpëtuar prej territ të harresës, kjo rrëfenjë heroike u dokumentua nga një murg Katolik Shqiptar, Marin Barleti, i cili dëshmoi perëndimin e Epokës së Skënderbeut. Fati i një njeriu, u kthye në luftën historike të një kombi, për Liri!
Ratings: 3.7/5 (6 votes)
Share @ Facebook  Share @ Twitter  Bookmark it  Send to a friend
Download this video
   
Comments
Comment this song!
Please follow these rules:
- Comment only for song,
- Respect others opinion,
- Don`t swear,
- Don`t advertise.

If you dont follow those simple rules, your comment will be removed and in some cases you will get banned.

besim at 23/11/2012 wrote:
shum i mir ky film
krasniqi at 25/10/2012 wrote:
shum bukur
amir at 12/08/2012 wrote:
film fantastik
voka005 at 04/08/2012 wrote:
fantazi ju lumt shiptarve
toni at 22/01/2012 wrote:
sa per tradhti Gjerhji kur ka lind ka lind krishter e pastaj turket e kan kthy ne musliman
Ledi at 18/11/2011 wrote:
Video e papame, shum prekese
sokol nikaj at 08/05/2011 wrote:
me pelqen shum falem.
Besir at 01/05/2011 wrote:
Ju isha lut Shqiptarve mos i mboni as Interesat Italjanve e as të Arabve, por mbroni Interesat e Shqiptarve, se nuk kemi bash emër të mir. Tung
Besir at 01/05/2011 wrote:
Po mirë, të themi se Shqiptart i kan mbrojt Interesat e ksaj Evrope (O****e e vjetër)
bledar at 18/04/2011 wrote:
patrioti me i madh i koherave
cheap hotels, car rentals, stocks, forex, swine flue medicine, free calling, voip, telephony, acne treatment, extruders, skype, flowers, gardering, insurance, hotels, film, home, car, schools, acting, credit, cheap, digital, hotel, film schools, software, new, auto insurance, rental, free, travel, auto, video, mortgage, flights, editing, refinance, loans, uk, computer, buy, extended stay, home insurance, training, travel insurance, cars, debt, furniture, selling structured settlements, cash for structured settlements, auto insurance quotes florida, california auto insurance quotes, auto insurance quotes california, student loan consolidation interest rate, lendingtree .com, consolidate loan refinance student, audio conference calling, arizona divorce attorneys, dui attorney los angeles, business conference calls, personal injury attorneys chicago, mesothelioma treatment options, copper repiping, conference calling services, houston criminal lawyer, criminal houston lawyer, corporate conference calls, sell annuity settlement, student loan consolidation rates, irs tax attorney, california criminal defense lawyers, universal life insurance quote, san diego criminal lawyer, irs help, web based conferencing services, american tax relief, criminal defense attorney los angeles, pacific coast pillows, chicago personal injury lawyers, sell annuity payments, san diego criminal attorney, los angeles criminal defense attorney, data recovery seattle, student loan consolidation rate, college loan consolidation, dui attorney san diego, consolidate school loans, federal criminal defense attorneys, irs problem, mesothelioma lawyers, chicago injury lawyers, federal criminal lawyer, white water rafting maine, maine white water rafting, best home equity loans, universal life quote, consolidate college loans, mesothelioma survivor, minneapolis personal injury lawyers, mesothelioma attorneys san diego, delaware mesothelioma attorneys, asbestos lawyers pennsylvania, pennsylvania asbestos lawyers, asbestos attorney illinois, maryland asbestos lawyers, los angeles defense attorneys, phoenix dui lawyer, baltimore mesothelioma attorneys, phoenix dui lawyers, phoenix dui attorney, asbestos attorney washington, student loan consilidation, criminal defense attorneys los angeles, los angeles criminal defense attorneys, lemon law attorneys california, dui phoenix arizona, dallas mesothelioma attorneys, lemon law lawyers los angeles, mesothelioma attorneys dallas, mesothelioma law firms, minneapolis injury lawyers, asbestos attorney ohio, colorado mesothelioma attorneys, dui lawyers southern california, georgia mesothelioma lawyers, mesothelioma attorney minneapolis, student loan conslidation, fort worth dwi attorney, oregon motorcycle accident attorney, arizona attorney dui, arizona dui attorney, no win no fee claims, birth injury lawyers los angeles, san bernardino dui attorney, buyer of structured settlement payments, attorney injury michigan personal, michigan personal injury attorney, birth injury lawyers philadelphia, philadelphia birth injury lawyers, sell structured insurance settlements, criminal attorneys los angeles, car accident lawyers georgia, georgia car accident lawyers, cash for annuity payments, water damage los angeles, studen loan consolidation, arizona dui lawyer, maryland mesothelioma attorneys, car insurance in austin, california car charity donate, houston mesothelioma lawyers, mesothelioma lawyers houston, illinois mesothelioma lawyers, arizona dui attorneys, dallas dwi attorneys, mesothelioma peritoneal treatment, accident attorney car sacramento, birth injury lawyers bronx, student loan consolidation interest rates, student loan consolidation rates, charlotte auto insurance, new york elevator accident lawyer, consolidating private student loans, delaware mesothelioma lawyers, louisiana mesothelioma lawyers, new york construction accident lawyer, asbestos attorneys philadelphia, philadelphia asbestos attorneys, mesothelioma attorney south dakota, bad credit remortgages, no fee home equity loans, loan consolidation service, st louis auto accident lawyer, home equity loans arizona, austin criminal attorney, mesothelioma attorney tennessee, criminal attorney clearwater, mesothelioma patient, denver auto accident attorneys, las vegas car accident attorney, irs tax attorneys, personal injury attorneys nyc, consolidation student loans, student consolidation loans, student loans consolidation, brain injury attorneys new york city, new york city brain injury attorneys, los angeles lemon law, student loan consolidation programs, jacksonville mortgage refinancing, michigan car accident attorneys, san diego car donations, mesothelioma+attorneys, car accident lawyers chicago, colorado mesothelioma lawyers, arizona dui lawyers, domains yahoo, domain name yahoo, dc hair laser removal washington, law lemon wisconsin, hair removal washington dc, domain registration yahoo, benchmark lending, domain yahoo, yahoo web hosting, hair laser removal virginia, peritoneal mesothelioma, ca lemon law, best buy gift card, adverse credit remortgage, mesothelioma information, law lemon ohio, att call conference, insurance medical temporary, illinois law lemon, mesothelioma symptoms, angeles drug los rehab, personal injury solicitor, att go, accident car florida lawyer, google affiliate, at t wireless, 100 home equity loan, mcsa boot camp, anti spam appliance, adverse remortgage, chicago hair laser removal, att conference, at and t, laser hair removal maryland, mesothelioma, buy gift card, mesotheloma, student loan consolidation program, california law lemon, event management security, canada personals yahoo, orlando criminal attorney, uk homeowner loans, vioxx lawsuit, compare life assurance, criminal defense federal lawyer, american singles, federal criminal defense attorney, laser hair removal manhattan, att prepaid wireless, fortis health insurance temporary, miami personal injury lawyer, hair removal chicago, at and t cell phones, refinance with bad credit, malignant mesothelioma, lease management software, primary pulmonary hypertension, miami personal injury attorney, anti spam lotus notes, life insurance quotes, egg credit, anti spam exchange server, lemon law, google adsense, best consolidation loan student, refinance with poor credit, employee leasing, student loan consolidation center, buyer mortgage note, federal student loan consolidation, symptoms of mesothelioma, city hair laser new removal york, att wireless com, san diego dui lawyer, indiana law lemon, law lemon michigan, angeles criminal d,efense los, refinancing with poor credit, home equity loan, action class lawsuit vioxx, term life assurance, e loan, celebrex lawyer, vasectomy reversal, mortgage rates refinancing, attorney law lemon, consolidate student loans, home equity loans, mesothilioma, new york personal injury lawyer, home equity loan rates, auto insurance quotes, georgia law lemon, homeowner loans, equity loan rates, administration lease software, egg credit card, student consolidation loans, microsoft anti spam, mesothelioma prognosis, second mortgages, 21 auto century insurance, employee florida leasing, federal consolidation loan, equity loan, personal injury attorney colorado, accident lawyer michigan, refinancing with bad credit, home equity line of credit rates, federal consolidation, non profit debt consolidation, pay per click affiliate, city hair new removal york, acid reflux disease diet, refinance poor credit, equity loans, student loan consolidate, consolidate loans, secured loans, criminal lawyer new york, affiliate per click, chicago personal injury lawyer, los angeles dui lawyer, att prepaid, angeles criminal defense lawyer los, critical illness insurance life, irs lawyer tax, laser hair removal new york, comcast high speed, personal yahoo, san diego dui attorney, michigan personal injury, automobile law lemon, cheap insurance life term, home loans refinancing, consolidate college loans, cheap life insurance, vioxx law suit, student loan refinance, car hire alicante spain, tax attorney, refinancing my home, criminal dallas lawyer, line of credit home equity, litigation vioxx, at and t phones, criminal defense attorney los angeles, commodity online trading, home equity rates, adsense, law lemon mass, equity home, arizona law lemon, child molestation attorney, home line of credit, alicante car rental spain, attorney defense federal, san diego criminal attorney, injury lawyer new york, attorney injury new personal york, at and t mobile, pleural mesothelioma, augmentation breast diego san, home equity poor credit, health insurance temporary, compensation mesothelioma, 21st century insurance, cheap insurance medical, angeles criminal lawyer los, low cost term life insurance, home refinance loans, eloan, life insurance quote, cheap life assurance, 125 equity loan, anti spam exchange, credit equity home line, att go phone, dui florida lawyer, hair removal new york, vioxx class action suit, merchant account international, vioxx class action, 125 home equity loan, life insurance quote online, consolidation loan, equity line of credit, carolina law lemon north, equity rates, direct home insurance line, angeles attorney los tax, credit home line, term insurance, auto insurances, debtfreedirect, refinance comparison, acid reflux treatment, bad credit mortgage refinance, college loan refinance

© 2007-2010 We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only.
online visitors!