VideoQendra.com
English / Shqip
Search
All videos / Music Videos / Humor / Movies / Documentary / Religious / Compilation / Other
Religious > Nje femer e zbuluar

Published: 01.09.2008
Listened: 8510 times, Downloaded: 253 times, Commented: 38 times, Voted: 6 times
Ratings: 3.0/5 (6 votes)
Share @ Facebook  Share @ Twitter  Bookmark it  Send to a friend
Download this video
    
Comments
Comment this song!
Please follow these rules:
- Comment only for song,
- Respect others opinion,
- Don`t swear,
- Don`t advertise.

If you dont follow those simple rules, your comment will be removed and in some cases you will get banned.

muslim at 15/08/2010 wrote:
O ti Pejgamber, thuaju grave tua, bijave tua dhe grave të besimtarëve le të vëjnë shamitë (mbulojë) e veta mbi trupin e tyre, pse kj është më afër që ato të njihen (se nuk janë rrugaçe) e të mos ofendohen.
edona at 18/04/2009 wrote:
nuk eshte evertete qe nje femer pa mbulese eshte e pandershme dhe mekatare ne syte e ZOTIT,i PLOTEFUQISHM I eshte i drejt dhe gjykon me mire se sa ky mezash qe secili nga ju mund ta kishte shkruar,mesa zhet duet te jene edukative ejo fyese
zana at 26/12/2008 wrote:
prsh te gjithve un kam lexu se femra duhet mbuluar mir por vetem per hir tallahut nese zemra i thot nuk te vyn dhe shamija nese ski respekt dhe men kshtu qe nuk mujm me gjyku ne jemi vetem njerz te thjesht kjo esht pun e allahut ai fal shum
besiana at 26/12/2008 wrote:
ju pershendes te gjitheve po une jam kunder kit video une ma mire se vnoj shamin e e respektoj njerin se me vnu shamin e me ba sene per mas po allahu esht i madh te shof qka ben.zoti ju rujt kaq
sara at 03/12/2008 wrote:
kush nuk din te pakten mos flas.feja dhe civilizimi nuk perkasin me njera tjetren, feja muslimane udhezon ne perparim jo prapaciviliz im. logjikoNI mire tjesh shqipter sesh e then gjith te ken fene tende andaj mos uturperO me fen time Respekt jo imponim
fadili at 26/11/2008 wrote:
Mbulesa eshte nje hap prapa civilizimit. Zoti nuk i ka krijue femrat me shami, por njerzit e kqinj i kanÃ& laquo; shpikur ato. Nuk e di ku tentojne me e dergu popullin shqiptar kto erÃ&l aquo;ra orientale??? ??
edi_shkoder at 24/11/2008 wrote:
edhe pse jemi ne shekullin e 21 ne kete kohe te civilizimit te rraces njerezore me vjen habi se pse ka akoma njerez kaq injorante dhe te prapambetur! !!!!!!!!!? por me vjen keq me teper se keta injorante jane te kombit tim te dashur shqiptar.
albulena at 24/11/2008 wrote:
shamia eshte pasuria e femres ne kete bote dhe shpetimi ne boten tjeter Allahu ju shperblef me gjenet
VJOLLCA at 06/11/2008 wrote:
nuk e di c,fare eshte e mbuluar dhe e zbuluar.Resp ektohini femrat se eshte nje qenje e cmuar.
ari at 10/10/2008 wrote:
Alma zoti thot na kur'an MOS JU AFRONI ZINAS dhe nuk thot mos bani zina.Pra zoti e din se ba me ju afru zinas bjen brenda e nuk mundesh mu largu.Pra dhe shamija asht nje penges per mas me ndoll gjana te ke****a se mend e kokes ikun shpejt.kupto ve
cheap hotels, car rentals, stocks, forex, swine flue medicine, free calling, voip, telephony, acne treatment, extruders, skype, flowers, gardering, insurance, hotels, film, home, car, schools, acting, credit, cheap, digital, hotel, film schools, software, new, auto insurance, rental, free, travel, auto, video, mortgage, flights, editing, refinance, loans, uk, computer, buy, extended stay, home insurance, training, travel insurance, cars, debt, furniture, selling structured settlements, cash for structured settlements, auto insurance quotes florida, california auto insurance quotes, auto insurance quotes california, student loan consolidation interest rate, lendingtree .com, consolidate loan refinance student, audio conference calling, arizona divorce attorneys, dui attorney los angeles, business conference calls, personal injury attorneys chicago, mesothelioma treatment options, copper repiping, conference calling services, houston criminal lawyer, criminal houston lawyer, corporate conference calls, sell annuity settlement, student loan consolidation rates, irs tax attorney, california criminal defense lawyers, universal life insurance quote, san diego criminal lawyer, irs help, web based conferencing services, american tax relief, criminal defense attorney los angeles, pacific coast pillows, chicago personal injury lawyers, sell annuity payments, san diego criminal attorney, los angeles criminal defense attorney, data recovery seattle, student loan consolidation rate, college loan consolidation, dui attorney san diego, consolidate school loans, federal criminal defense attorneys, irs problem, mesothelioma lawyers, chicago injury lawyers, federal criminal lawyer, white water rafting maine, maine white water rafting, best home equity loans, universal life quote, consolidate college loans, mesothelioma survivor, minneapolis personal injury lawyers, mesothelioma attorneys san diego, delaware mesothelioma attorneys, asbestos lawyers pennsylvania, pennsylvania asbestos lawyers, asbestos attorney illinois, maryland asbestos lawyers, los angeles defense attorneys, phoenix dui lawyer, baltimore mesothelioma attorneys, phoenix dui lawyers, phoenix dui attorney, asbestos attorney washington, student loan consilidation, criminal defense attorneys los angeles, los angeles criminal defense attorneys, lemon law attorneys california, dui phoenix arizona, dallas mesothelioma attorneys, lemon law lawyers los angeles, mesothelioma attorneys dallas, mesothelioma law firms, minneapolis injury lawyers, asbestos attorney ohio, colorado mesothelioma attorneys, dui lawyers southern california, georgia mesothelioma lawyers, mesothelioma attorney minneapolis, student loan conslidation, fort worth dwi attorney, oregon motorcycle accident attorney, arizona attorney dui, arizona dui attorney, no win no fee claims, birth injury lawyers los angeles, san bernardino dui attorney, buyer of structured settlement payments, attorney injury michigan personal, michigan personal injury attorney, birth injury lawyers philadelphia, philadelphia birth injury lawyers, sell structured insurance settlements, criminal attorneys los angeles, car accident lawyers georgia, georgia car accident lawyers, cash for annuity payments, water damage los angeles, studen loan consolidation, arizona dui lawyer, maryland mesothelioma attorneys, car insurance in austin, california car charity donate, houston mesothelioma lawyers, mesothelioma lawyers houston, illinois mesothelioma lawyers, arizona dui attorneys, dallas dwi attorneys, mesothelioma peritoneal treatment, accident attorney car sacramento, birth injury lawyers bronx, student loan consolidation interest rates, student loan consolidation rates, charlotte auto insurance, new york elevator accident lawyer, consolidating private student loans, delaware mesothelioma lawyers, louisiana mesothelioma lawyers, new york construction accident lawyer, asbestos attorneys philadelphia, philadelphia asbestos attorneys, mesothelioma attorney south dakota, bad credit remortgages, no fee home equity loans, loan consolidation service, st louis auto accident lawyer, home equity loans arizona, austin criminal attorney, mesothelioma attorney tennessee, criminal attorney clearwater, mesothelioma patient, denver auto accident attorneys, las vegas car accident attorney, irs tax attorneys, personal injury attorneys nyc, consolidation student loans, student consolidation loans, student loans consolidation, brain injury attorneys new york city, new york city brain injury attorneys, los angeles lemon law, student loan consolidation programs, jacksonville mortgage refinancing, michigan car accident attorneys, san diego car donations, mesothelioma+attorneys, car accident lawyers chicago, colorado mesothelioma lawyers, arizona dui lawyers, domains yahoo, domain name yahoo, dc hair laser removal washington, law lemon wisconsin, hair removal washington dc, domain registration yahoo, benchmark lending, domain yahoo, yahoo web hosting, hair laser removal virginia, peritoneal mesothelioma, ca lemon law, best buy gift card, adverse credit remortgage, mesothelioma information, law lemon ohio, att call conference, insurance medical temporary, illinois law lemon, mesothelioma symptoms, angeles drug los rehab, personal injury solicitor, att go, accident car florida lawyer, google affiliate, at t wireless, 100 home equity loan, mcsa boot camp, anti spam appliance, adverse remortgage, chicago hair laser removal, att conference, at and t, laser hair removal maryland, mesothelioma, buy gift card, mesotheloma, student loan consolidation program, california law lemon, event management security, canada personals yahoo, orlando criminal attorney, uk homeowner loans, vioxx lawsuit, compare life assurance, criminal defense federal lawyer, american singles, federal criminal defense attorney, laser hair removal manhattan, att prepaid wireless, fortis health insurance temporary, miami personal injury lawyer, hair removal chicago, at and t cell phones, refinance with bad credit, malignant mesothelioma, lease management software, primary pulmonary hypertension, miami personal injury attorney, anti spam lotus notes, life insurance quotes, egg credit, anti spam exchange server, lemon law, google adsense, best consolidation loan student, refinance with poor credit, employee leasing, student loan consolidation center, buyer mortgage note, federal student loan consolidation, symptoms of mesothelioma, city hair laser new removal york, att wireless com, san diego dui lawyer, indiana law lemon, law lemon michigan, angeles criminal d,efense los, refinancing with poor credit, home equity loan, action class lawsuit vioxx, term life assurance, e loan, celebrex lawyer, vasectomy reversal, mortgage rates refinancing, attorney law lemon, consolidate student loans, home equity loans, mesothilioma, new york personal injury lawyer, home equity loan rates, auto insurance quotes, georgia law lemon, homeowner loans, equity loan rates, administration lease software, egg credit card, student consolidation loans, microsoft anti spam, mesothelioma prognosis, second mortgages, 21 auto century insurance, employee florida leasing, federal consolidation loan, equity loan, personal injury attorney colorado, accident lawyer michigan, refinancing with bad credit, home equity line of credit rates, federal consolidation, non profit debt consolidation, pay per click affiliate, city hair new removal york, acid reflux disease diet, refinance poor credit, equity loans, student loan consolidate, consolidate loans, secured loans, criminal lawyer new york, affiliate per click, chicago personal injury lawyer, los angeles dui lawyer, att prepaid, angeles criminal defense lawyer los, critical illness insurance life, irs lawyer tax, laser hair removal new york, comcast high speed, personal yahoo, san diego dui attorney, michigan personal injury, automobile law lemon, cheap insurance life term, home loans refinancing, consolidate college loans, cheap life insurance, vioxx law suit, student loan refinance, car hire alicante spain, tax attorney, refinancing my home, criminal dallas lawyer, line of credit home equity, litigation vioxx, at and t phones, criminal defense attorney los angeles, commodity online trading, home equity rates, adsense, law lemon mass, equity home, arizona law lemon, child molestation attorney, home line of credit, alicante car rental spain, attorney defense federal, san diego criminal attorney, injury lawyer new york, attorney injury new personal york, at and t mobile, pleural mesothelioma, augmentation breast diego san, home equity poor credit, health insurance temporary, compensation mesothelioma, 21st century insurance, cheap insurance medical, angeles criminal lawyer los, low cost term life insurance, home refinance loans, eloan, life insurance quote, cheap life assurance, 125 equity loan, anti spam exchange, credit equity home line, att go phone, dui florida lawyer, hair removal new york, vioxx class action suit, merchant account international, vioxx class action, 125 home equity loan, life insurance quote online, consolidation loan, equity line of credit, carolina law lemon north, equity rates, direct home insurance line, angeles attorney los tax, credit home line, term insurance, auto insurances, debtfreedirect, refinance comparison, acid reflux treatment, bad credit mortgage refinance, college loan refinance

© 2007-2010 We are not affiliated or endorsed by any of the media sites mentioned, logos are the copyrights of each respective company and are shown for demonstration purposes only.
online visitors!